Rólunk

Megbízható tűzifa Győr-Moson-Sopron megyében

Vállalkozásunkat 2013-ban alapítottuk. Fatelepünk a Sopron környéki Fertődön található. Célként tűztük ki, hogy a régióban biztonságos és korrekt megoldást nyújtsunk a tűzifa szállításra és értékesítésre. Régiószerte szállítunk: Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Kapuvár és Csorna környékén is állunk rendelkezésére.
NÉBIH által kibocsájtott EUTR azonosítóval dolgozunk, amely biztosíthatja megrendelőinket a megbízhatóságról.

Tudjuk, hogy a súlyra vásárolt, sokszor elfogadhatatlan minőségű faanyagot szállító kereskedőkkel errefelé is találkozhattak. Mi más irányt választottunk.
Az évek során több erdészettel is szerződést kötöttünk, ennek köszönhetően közel 6000 köbméternyi fához van hozzáférésünk. Így elértük, hogy megrendelőinknek kizárólag a legjobb minőségű, erdészeti fával szolgálhassuk ki.

Megrendelőként azonban Önnek a megfelelő minőség mellett biztosan fontos a szolgáltatás is. Ezért kínálunk minden fafajtát 1 méteres hasított és 25 - vagy 33cm-es konyhakész méretben is. Ön válassza ki, mennyit szeretne még dolgozni a fával.

Szolgáltatásunk további meghatározó pontja a szállítás. Kizárólag saját gépjárművel szállítunk, minden esetben előre megbeszélt időpontra. Tudjuk, hogy drága az Ön ideje, ezért mindig pontosan érkezünk.

Örömmel elmondhatjuk, hogy megrendelőink nagy része visszatérő ügyfél, akik elégedettek szolgáltatásainkkal.

Így lehet Önnek is tűzifája aggodalmak nélkül.


  1. Ajánlatot kér honlapunkon vagy felhívja a +36 30 2400 292-es számot.
  2. Már az 1. hívásban ajánlatot is adunk Önnek.
  3. Időpontot egyeztetünk minimum 1 héttel előre.
  4. Igény esetén tanácsot adunk a fafajtákról, jelenlegi kínálatról.
  5. Pontosan a megbeszélt időpontban kivisszük Önnek tűzifáját.